Tjänster

Everday är en hybridbyrå. Precis som i en hybridbil, där elmotorn och bensinmotorn samarbetar för att ge bästa möjliga prestanda per krona samarbetar vi för att skapa bästa möjliga resultat.

Istället för motorer har vi kompetenser för att skapa moderna, effektiva och lönsamma lösningar. Oavsett om målet är en logotyp, hemsida, webbshop, trycksaker, sociala medier-strategi, foto eller film, så blir resultatet bättre när man samarbetar och de olika delarna drar nytta av varandra. Den röda tråden löper genom alla bitarna, och det gör helheten så himla mycket bättre!

 • Analys, strategi, utveckling och genomförande
 • Idé, utveckling och koncept
 • Design och varumärkesutveckling
 • Hemsida, e-handel och digitala funktionslösningar
 • Digitala one-off-projekt och speciallösningar
 • Grafisk produktion och trycksaker
 • Logotyp, grafiska profiler och visuella koncept
 • Foto - Image, produkt, företag, sociala medier och reportage
 • Film - Reklam, information och sociala medier
 • Copy - Skribent och översättning
 • Sociala medier - Innehåll, publicering och drift
 • SEO - Google och prestandaoptimering
 • Utbildning - Föreläsningar och utvecklingsprocesser

När alla jobbar tillsammans

Istället för att arbeta på flera olika håll har vi kombinerat våra kompetenser och format ett flöde som ser ut så här:

Passion

Vi tänker med hjärtat. Våra jobb och uppdrag är vår passion.

Funktion

Funktion och ambition är där vi börjar. Utan ett tydligt mål och syfte blir slutresultatet … vad som helst faktiskt.

Kreation

Kreation och innovation finns inbyggt i vårt sätt att skapa fungerande lösningar. Sticker det inte ut eller gör nytta så är det inte bra.

Produktion

Produktion gör allt möjligt och verkligt.

Interaktion

Genom kommunikation och interaktion händer allt.
Digitalt, analogt eller live!

Reaktion

Hur blev det? Vad hände? Var det bra? Kan vi göra det bättre?
Reaktionen på det vi skapar är viktigast. Utan reaktion är tiden bortkastad och investeringen förlorad.

Men vad är det vi gör egentligen?

Självklart gör vi allt det där som en reklambyrå, en webbyrå och en fotograf gör. Vi har bara samlat allt under samma tak.
Inget uppdrag är det andra likt, eftersom det alltid är kundens behov och mål som styr processen, men här är några exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

Logotyp

Logotypen är din symbol. Den ska vara bra. Den ska vara enkel. Den ska funka. Den ska säga rätt saker. Den ska ge dig fördelar. Den ska sälja. Den ska skapa ett intryck. Be ett proffs göra den. Om du behöver en grafisk profil som styr din visuella identitet som företag ska du också be proffs om hjälp.

Trycksaker

Vad förståsigpåare än säger så har de fel. Den tryckta katalogen är inte död. Inte heller visitkortet eller kuvertet. Varje år producerar vi hundratals stora och små trycksaker. Allt från kataloger på 300 sidor till enklaste visitkortet. Vill du få råd och hjälp med dina trycksaker så är vi rätt ställe att gå till. Vi designar, producerar och ser till att det kommer till tryckeriet.

Hemsida

Varje webbplats vi gör håller högsta tekniska kvalitet. Vi lägger stor vikt på vad som funkar och vi vet vad som krävs för att göra din hemsida optimal både på in- och utsidan!

Webshop

Allt fler handlar på nätet och allt fler butiker poppar upp. Har du planer på att starta en webbshop så hjälper vi dig från start till mål. Vi bygger butiken, fyller den med produkter som vi fotograferar åt dig och så gör vi så att du kan ta betalt och så. Allt så den funkar och funkar. Glöm inte att marknadsföra den bara. Det kan vi också.

Hemside-analys

Vi gör helt enkelt en analys av din webbplats och gör konkreta förslag på åtgärder för maximal prestanda och genomslagskraft. Vi tittar på hur hemsidan fungerar, ser ut, vad den innehåller och främst vad den inte innehåller. Det brukar vara så, man missar en del viktiga saker som borde finnas med för att göra besökarna på webbplatsen så där supernöjda.

Webmastering

Vi tar hand om din kontinuerliga drift av webbplatsens innehåll. Skapar nyheter, lägger in bilder och uppdaterar. Allt det där som någon på kontoret skulle gjort. Men inte gjort. För att det var för länge sedan man var inne och pillade på det administrativa verktyget och nu minns man inte hur man gjorde. Det gör vi gärna åt dig.

Sociala medier

Att synas i sociala medier som Facebook och Instagram är vedertaget i dagens mediaplaner. Vad kan Facebook göra för ditt företag eller rättare sagt vad kan Facebook inte göra för ditt företag? Det vet vi.

Foto & film

Varje år fotograferar vi tusentals bilder av allt möjligt. Bilder som ska vara snygga, säljande, krispiga, suddiga, ljusa, mörka, klara, enkla, smarta, vackra eller gulliga. Bra bilder är något vi kan på våra fem fingrar. Och så har vi en egen studio med allt som behövs.

Film är oslagbart. Det finns nästan inget som är lika effektivt när det gäller att berätta en historia, sprida ett budskap, förenkla. försvåra, fördjupa eller bara åskådliggöra. Tillsammans med digital grafik i en presentation så är du hemma! Vi filmar på plats hos dig, i vår studio eller på någon annan spännande location. Vi gör vad som krävs för att det ska bli bra helt enkelt