Om Everday

Här brukar det alltid stå en lång text om hur fantastiskt engagerade vi är och vilken unik modell vi jobbar efter som ska ge det bästa resultatet.

Sanningen

Sanningen är den att det är ofta helt meningslöst att läsa den texten. Så vi skrev ingen. Allt det där som brukar stå – att vi är kreativa, har en affärsidé och skapar lönsamma helhetslösningar – är för oss en självklarhet. Vi har skrivit en helt annan text istället. Om hur vi är, hur vi tänker och varför vi gör det vi gör.

Vi tror på att vara raka, ärliga, kompetenta och prestigelösa. Då löser vi det istället på kundens sätt. Inte vårt sätt. Vi vill inte tvinga någon att göra det på vårt sätt om det finns ett sätt som passar dig som kund bättre. Istället vill vi poängtera att vår grundfilosofi bygger på att vi ska vara våra kunders Success Team. Vi ska hjälpa dig att skapa framgång eller skapa möjligheter till framgång. Att vi är helt awesome på digitala lösningar och verkligen förstår kundernas kunder får du på köpet. Precis som det ska vara.

Vi tror på olika

Hur som helst. Vi är en liten byrå. Så är det. Hos oss är vi sex fantastiskt duktiga och härliga hantverkare som jobbar. Alla med olika personligheter och kompetenser. Två av oss är helt grymma på att hålla ordning på grejer och leverera komplexa produktioner utan ett enda litet fel. Andra här på byrån är näst intill odrägligt kreativa och kan inte låta bli att utveckla, vare sig det behövs eller inte. Andra får massor med saker gjort fort och har fingertoppskänsla för helheten. Om du tar lite av alla dessa personligheter och kompetenser, blandar och skakar om så får du en perfekt mix av allt. Så jobbar vi. Vi tror på olika. Vi tror på att vara olika. Vi tror på att alla har en talang och vi låter alla få vara som dom är. Då blir det riktigt bra. Hos oss är det “högt i tak”, tolerant och fördomsfritt. Vi bryr oss om, engagerar oss och tycker saker. För oss är det här mer än ett jobb. Det här är när det är som bäst. När vi får göra det vi älskar och brinner för – på arbetstid.

Ditt eget success team

Tillsammans på byrån har vi över 50 års erfarenhet av att lösa problem, skapa lösningar och leverera grymt bra grejer som gör att du säljer mer, syns bättre eller snyggare. Ta till vara på våra personligheter, kompetenser och erfarenheter så har du skaffat dig ett eget litet Success Team som kan hjälpa dig att bli framgångsrik.

Vi tror på att hjälpa andra!

Vi som jobbar på Everday är allihop människor som bryr sig. Vi bryr oss om andra människor. Vi bryr oss om miljön, vi bryr oss om rättvisa, demokrati och vi har empatiska värderingar. Därför engagerar vi oss. I både det ena och det andra.

Klappar till alla

2013 sedan startade vi en ideell insamling av julklappar till behövande barn i vår kommun. Idag är det en självklarhet att vi varje år drar igång kampanjen och bidrar med vår egen tid så att så många barn som möjligt ska få kunna uppleva en jul precis som alla andra. 2014 samlade vi in 1400 julklappar till över 600 behövande barn. Julklappsinsamlingen är bara en del av vårt engagemang som företag och individer.

Julklappsinsamlingen på Facebook
Julklappsinsamlingen.se

Med hjärtat

Vi stöttar UF-företag och bidrar till föreningar med vår kompetens och resurser. Vi donerar resurser till organisationer som jobbar för att öka medvetenheten om organdonationer och ungdomsprojekt som främjar mångfald och motverkar mobbing. Kort sagt så gör vi så mycket vi kan. Det tycker vi också att våra kunder skall göra. Är du nyfiken på hur du kan hjälpa till. Fråga oss så kan vi hjälpa dig att hjälpa!

Organisationer som vi stöttar och bidrar till:

Jontefonden, Greenpeace och UNICEF.

Vi påverkar, utvecklar och utbildar

Vår lust och vilja att bidra är stor. Vi tycker det är viktigt att vara aktivt delaktig i utveckling av näringslivet och samhället. Därför är vi ideellt engagerade i det lokala och regionala näringslivet och framför allt inom skolan. Sedan många år är vi delaktiga i att skapa Tillväxtdagen i Tjust för näringslivet och inom skolan föreläser och utbildar vi. Vi hjälper även ett antal UF-företag varje år. På det viset bidrar vi med lite mer än bara skatter och avgifter till samhället. Vi genererar kunskap, energi och möjligheter för att vi vill och för vi tror på att hjälpa andra. Därför uppmanar vi alltid andra företag att bidra genom sin kompetens eller sina resurser att skapa ett bättre samhälle.

Kram